2015– anul de infiintare al ASOCIATIEI IMPREUNA MERGEM MAI DEPARTE, un an incarcat cu lucruri minunate, cu emotii si incurajari de la oameni care au hotarat sa ni se alature in lupta impotriva bolilor metabolice rare si sa le ofere un mare ajutor copilasilor speciali care au nevoie sa simta ca sunt incurajati, sustinuti si iubiti de cei din jur.

In acest an am reusit cu ajutorul dumneavoastra, sa o sustinem pe Theodora cu terapiile, sa ii cumparam mancarea speciala si tratamentul, dar si alte dispozitive ajutatoare pentru dezvoltarea motrica si cognitiva. Si s-au intamplat minuni pentru ca Theodora a recuperat pierderile cognitive si a reusit sa recupereze si pe partea motrica. Desi drumul pentru ea este unul lung, noi vom fi alaturi de acest copilas minunat in continuare pentru ca mai are multe de aratat si multe lucruri sa ne invete: rabdare, perseverenta, fericire pura in ciuda obstacolelor.

Speram ca aceste minuni sa continue si in 2016, tot avandu-va alaturi, oameni frumosi cu suflet mare. In 2016 ne propunem sa fim alaturi de alti copilasi speciali, cu sau fara boli metabolice rare, dar care au nevoie de sprijin, de o imbratisare si o vorba buna, din suflet.

Pentru tot ce ati facut pentru a fi alaturi de aceste suflete nevinovate VA MULTUMIM si va dorim sa fiti sanatosi, fericiti, optimisti si sa nu uitati sa zambiti mereu si sa fiti recunoscatori pentru ceea ce veti primi pentru ca fiecare experienta vine cu o invatatura si cu un scop.

Sa aveti un an nou mai bun, sa fiti inconjurati de persoanele dragi dumneavoastra si sa ne revedem in 2016 pentru a realiza si alte fapte bune impreuna!

La multi ani!

Pasul spre normalitate 2015-2016.LA MULTI ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *