Redirectioneaza 2% din impozitul platit la stat in anul 2016 catre Asociatia „Impreuna Mergem Mai Departe”
De ce sa faci acest gest?
1.   Poti ajuta copiii diagnosticati cu boli rare sa duca o viata aproape de normal.  Nu te costa absolut nimic!
2. Prin completarea formularului de mai jos redirectionezi catre Asociatia Impreuna Mergem Mai Departe banii pe care statul  i-a luat in 2015 din veniturile tale. Astfel, tu poti ajuta direct copiii  diagnosticati cu boli rare .
3.    Pana la 25 mai 2017 poti contribui,fara costuri, la o viata normala pentru copiii cu deficiente cauzate de boli rare.
Urmeaza pasii de mai jos:

PASUL 1_:  Descarca formularul de pe site: -pentru impozitul pe salarii:
FORMULARUL 230

-pentru impozitul pe venituri din alte activitati:

FORMULARUL 200

PASUL 2: Completeazale cu datele tale personale ;

PASUL 3:

Depune formularul la ghiseul administratiei fiscale de care apartii sau il poti trimite prin posta cu recomandata postala. Aici gasesti arondarea localitatilor : ARONDARE SI ADRESE ANAF In cazul in care ai posibilitatea sa strangi mai multe formulare de la colegi, familie sau prieteni le poti transmite la adresa asociatiei si le vom distribui noi catre agentiile ANAF:
Adresa:Str. Scolii, nr 56, ap Casa 7, POPESTI-LEORDENI, ILFOV, CP 077160.
Formularele se mai pot depune:
– online, prin serviciul Spațiul privat virtual pe pfinternet.anaf.ro – online, semnat electronic cu certificatul digital calificat prin portalul decl.anaf.mfinante.gov.ro.
In cazul in care intampinanti dificultati la descarcarea formularului ne puteti contacta pe adresa de email: officeimmd@gmail.com

web counter
Vizitatori site

www.immd.ro