Dragi prieteni si oameni frumosi, incepand din 5 decembrie avem un nou proiect inscris in Campionatul de Bine organizat de BCR. Se numeste „THEODORA VREA LA GRADINITA”. De 3 luni Theodora merge la gradinita insotita de terapeutul ei, Speranta. Zi dupa zi e asezata pe scaunelul ei rosu, la masa in forma de floare, in dreptul unei petale rosii. Si se inconjoara de copii cu care rade, se joaca si participa la activitati. Theodorei ii place atat de mult sa mearga la gradinita si, pentru prima data, nu se simte diferita de ceilalti copii. Pentru prima data simte ca se incadreaza in tiparul unei copilarii normale, facand lucruri la fel ca toti colegii ei. Speranta e umbra Theodorei, ii da jucariile, o ajuta sa deseneze si sa decupeze, ii da sa manance si o duce la baie. Dar prezenta terapeutului costa 3000 de lei pe luna. De aceea am inscris proiectul in Campionat, ca sa putem strange banii pentru urmatoarele 6 luni in care Theodora va merge la gradinita alaturi de terapeut.
In primele doua saptamani, 5 decembrie – 18 decembrie trebuie sa strangem minim 300 de lei de la 5 persoane diferite ca sa putem trece in etapa a 2-a.
Avem nevoie de ajutorul vostru pentru ca vrem sa continuam schimbarea in bine pe care am vazut-o in ultimele 3 luni. Cu 50 de lei poti cumpara o ora de terapie. Cu fiecare ora petrecuta la gradinita, Theodora isi face un nou prieten, invata un cantecel sau reuseste sa deseneze de una singura. Pentru noi, asta inseamna independenta si bucurie pentru ca am vazut o Theodora integrata intr-un colectiv de copii tipici, facand lucruri absolut normale, fiind iubita si acceptata de colegi pentru ceea ce este si pentru ceea ce poate sa faca. https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/THEODORA-VREA-LA-GRADINITA

THEODORA VREA LA GRADINITA

Un gând despre „THEODORA VREA LA GRADINITA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *